Search
Close this search box.
High on life organic longsleeve

High on life organic longsleeve

Organic longsleeve uniseks

🍃  Organic Cotton
❤️  Fairtrade
👊  Non Toxic Ink

Meer product informatie

79,99 incl btw

Onze leverancier heeft leveringsproblemen. We zijn druk bezig om een oplossing te vinden om onze duurzame kleding weer aan te bieden.

Vanaf 15 juli 2024 worden er geen bestellingen meer aangenomen en verzonden. Excuses voor het ongemak. Heb je al aan tweedehands kleding gedacht?

Story Time

Het verhaal achter dit ontwerp:

De collectie YOU’VE GOT NERVERS gaat over verschillende natuurlijke processen en vormen. Je ziet hoogtelijnen, zenuwen en boomwortels in een abstracte vorm terug. Samen gaan zij een relatie met elkaar aan. Dit alles heeft te maken met de schoonheid van de natuur. Ontzettend veel ingewikkelde processen spelen zich af in de natuur en ook in ons eigen lichaam. Impulsen sturen ons zenuwstelsel aan waardoor wij in staat zijn om te bewegen. Boomwortels halen voedingstoffen uit de grond om zo energie te krijgen en te blijven bestaan. Bergen zijn zo groot, dat wij als mens hier speciale kaarten voor maken om zo de informatie van een berg te kunnen verwerken. Oftewel alles zit ingewikkeld in elkaar en heeft zijn eigen bijzondere manier van functioneren. Deze collectie draait om deze processen, de processen die niemand eigenlijk ziet of belicht. De natuur is heel mooi en we moeten er goed voor zorgen. Helaas blijkt in de praktijk dat de mens hier nog niet bewust genoeg van is. Zo ontstaan er situaties zoals smeltende ijskappen, de plastic soep en de stijgende zeespiegel. In de media wordt vooral de nadruk gelegd op wat er verkeerd gaat, deze beelden kennen we inmiddels allemaal vast. Wij willen dit anders aanpakken. Door de focus te leggen op de schoonheid van de natuur en op de details die we vaak niet zien, hopen we dat mensen een betere relatie aan gaan met de natuur. Zo wordt je geactiveerd om beter voor de wereld te zorgen door de sterkere band die je opbouwt met de natuur om je heen.

Een ander thema dat terug komt binnen deze collectie is: “Wat je zaait is wat je oogst”. Dit thema is gefocust op zelfontwikkeling en waar jij je voeding uit haalt. Haal jij je voeding uit sociale media, vriendschappen, sporten of uit iets anders? Waaruit je het ook haalt, het vormt jou als mens. De vraag is, waar plant jij je wortels? En hoe word jij gevormd als mens door deze keuze? Om te bloeien moet je je wortels vestigen in een vruchtbare bodem. Deze collectie laat een zoektocht zien van het aarden in de goede grond.

Organic longsleeve uniseks

 • dikte stof: 200 gsm
 • Ingezette mouwen
 • enkelvoudige jersey
 • 100% gesponnen en gekamd biologisch katoen
 • pasvorm: normaal

Wasinstructies:

 • 30 graden
 • Met soortgelijke kleuren wassen
 • Binnenstebuiten wassen

Strijken

 • 110 graden
 • Binnenstebuiten strijken
 • Niet over de print strijken

Oversized

New Habit maakt gebruik van leveranciers die alleen de beste grondstoffen gebruiken, geteeld of geproduceerd op manieren die niet schadelijk zijn voor mensen, dieren of het milieu. We gebruiken uitsluitend biokatoen uit India. Onze leverancier werkt samen met vijf van de beste geïntegreerde kledingfabrieken in Bangladesh en we garanderen dat onze kleding wordt gemaakt in fabrieken met uitstekende werkomstandigheden. Al onze producten worden geproduceerd in verantwoord beheerde bossen en biologische plantages. Daarnaast willen wij ervoor zorg dragen dat het plukken van bijvoorbeeld biologisch katoen gebeurt met de hand. Dit omdat bij het machinale proces chemicaliën worden gebruikt voor het ontbladeren van de gewassen. Daarnaast moet onze kleding voldoen aan de juiste keurmerken zoals GOTS (Global Organic Textile Standard), Fairtrade cotton, Fair Wear en BCI (Better Cotton Initiative). Biologisch katoen voelt hetzelfde als gewoon katoen, maar heeft als voordeel dat het wordt gemaakt zonder het gebruik van chemische hulpmiddelen als meststoffen en pesticiden. Daarnaast gebruikt biologisch katoen minder water dan standaard katoen en wordt de rotatie van gewassen gestimuleerd om de bodem gezonder en vruchtbaarder te houden. Oeko-tex standard 100 is een controle- en certificeringssysteem die verder gaat dat de wettelijke minima. Zij zorgen ervoor dat een product géén schadelijk en chemische stoffen bevat die slecht zijn voor je huid, de gezondheid en het milieu. Wij mogen met trots vermelden dat al onze leveranciers voldoen aan deze certificering.
Certifcaten & Keurmerken:
                  .

Fake reviews

Pamela Anderson

‘I really like the designs and theme of New Habit. The connection between our inner and outer world is essential. When we have selflove, we don’t need to fill the hole in our heart with buying products for our satisfaction. The world sometimes is a lonely place. We can hide ourselves behind fashion, but we can also encourage each other to reveal ourselves and show who we really are.’

Donald Trump

‘These are peaceful people, these are great people. The designs are tremendous! They asked me, only me, to write a review on their hoodies, Their amazing hoodies, and I wrote the best review. They know it, I write the best reviews and that’s why they asked me.There is something wrong, truely wrong with fashion. Not the good fashion, but the bad fashion. I can fix it. People know it and they are right!

Michael Jackson

‘This is a great way to support the workers in the clothing industry. The sweatshops are a disgrace for humanity. We can make a better world. Heal and restore it with our little daily rituals. How we spend our money makes a difference in how other people live. Lets start with a new habit!’

View Product Information

Organic longsleeve uniseks

 • dikte stof: 200 gsm
 • Ingezette mouwen
 • enkelvoudige jersey
 • 100% gesponnen en gekamd biologisch katoen
 • pasvorm: normaal

Gebaseerd op 0 beoordelingen

0.00 Algemeen
0%
0%
0%
0%
0%

Alleen ingelogde klanten die dit product hebt aangeschaft, kan het achterlaten van een review.

Andere reviews

Er zijn nog geen reviews.

Dit vinden anderen leuk

MSdos 5.11 ERROR
autoexec.bat could not be loaded

/* NOW SHOWING ALL SECRET NEW HABIT PRODUCTS */

Press any key to continue

c:\newhabit\images\>

_

Mijn Winkelwagen
Wishlist
Recent bekeken
Categorieën