Search
Close this search box.

Eerlijke teruggaveregels

Ieder artikel dat je bij New Habit bestelt, wordt met de hand voor jou bedrukt (‘Print-on-Demand’). Zo zorgen we ervoor dat we niets onnodig fabriceren en blijven we duurzaam. Daarmee onderscheiden we ons van de gebruikelijke webshops. Geruilde producten kunnen we niet gewoon terug leggen en opnieuw verkopen. Toch willen we dat je met je bestelling helemaal tevreden bent. Je kunt daarom vertrouwen op onze eerlijke teruggaveregels.

Binnen 30 dagen ruilen

Omdat we geen voorraad hebben en bij je bestelling een uniek product voor je gaan maken, met jouw gekozen ontwerp en jouw maat, gaat ruilen iets anders dan je wellicht gewend bent:

Ruil je product binnen 30 dagen vanaf de besteldatum om als het artikel niet past, het je niet bevalt of om welke reden dan ook het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Als Print-on-Demand-aanbieder bieden we je de volgende teruggavemogelijkheden:

  • omruilen tegen nieuwe waren
  • omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling

Het terugbetalen van de aankoopprijs is alleen mogelijk als het bestelde product nog verkoopbaar is. Neem hiervoor contact met ons op via 030-2378131 of via mail op info@newhabit.nl

Teruggeven is heel eenvoudig

Reply op de bestelmail die je hebt ontvangen en geef aan om welke reden je wilt retourneren.

Als we je mail hebben ontvangen hebben en akkoord geven voor de retour, beantwoorden we met een mail met daarin het retouradres.

Je kunt het product in de originele verpakking retour sturen. 

‘De kleine lettertjes’

Als je iets teruggeeft, wordt dit normaal gesproken binnen veertien werkdagen afgehandeld. Vanaf een bestelwaarde ter hoogte van € 99,- betaalt New Habit de retourkosten. Ongevraagd teruggezonden artikelen kunnen we niet in behandeling nemen.

Onze tevredenheidsgarantie bestaat naast je wettelijke rechten, inclusief herroepingsrecht en garantieclaims. Alle informatie hierover vind je ook in onze algemene voorwaarden.

Mijn Winkelwagen
Sluiten Wishlist
Dichtbij Recent bekeken
Categorieën

KENNISMAKINGSKORTING

€ 5,- korting

Zodat jij ook kunt kennismaken met onze hoge kwaliteit, biologische, fairwear kleding